کسب درآمد و فروشگاه اینترنتی iroone
close
تبلیغات
ثبت لینک و بنر در اینجا
درآمد عالی با فروش فایل
ایجاد اپلیکیشن اندروید
تبلیغات بنری و متنی
loading...
YourAds Here YourAds Here

iroone

بازدید : 97
پنجشنبه 18 مرداد 1397 زمان : 10:21

آپلود عکس" >

قلم زنی اصفهان

قلم زنی اصفهان یکی دیگر از شاهکار های هنری صنایع دستی ایران می باشد و در گروه فلزکاری قرار دارد.قلم زنی اصفهان نه تنها در ایران بلکه در جهان از توجه و ارزش خاصی برخوردار است به طوری که قدمت آن به بیش از هزار سال قبل از میلاد می رسد.قلم زنی در ایران و آثار به جا مانده از آن در هر دوره نمایانگر باورها و اعتقادات حاکم در آن دوره نیز می باشد.تنها افراد صنعتگر و مسلط و ابزارساز نیستند که هنر قلم زنی در ایران را دارند بلکه انسان هایی که با شوق و جوهره ی ذکاوت دست به جستجویی عمیق در مخلوقات و طبیعت می زنند موجب بروز و خلق اثری هنری در جهان مادی می گردند.

قبل از قلم زدن باید درون شی را کامل از قیر مذاب پر کنیم و صبر کنیم تا کاملا سفت شود این کار باعث می شود تا قلم کار را فرو نبرد.برای اینکه نقشه روی کار به خوبی انتقال داده شود لازم است تا سطح فلز به خوبی چرب باشد.سپس نقشه را روی کار قرار داده و با دستمال نرمی که دارای پودر ذغال است به آرامی روی آن می کشند این کار باعث می شود تا پودر ذغال از سوراخ های روی نقشه عبور می کند و طرح روی فلز می نشیند.در نهایت هنرمند با قلم های آج دار یا بدون عاج شروع به قلم زنی روی فلز می کند.

بازدید : 78
17 مرداد 1397 زمان : 15:30

کاشی کاری

تاریخچه هنر کاشی کاری در ایران به هزاره ی دوم پیش از میلاد بر می گردد.
از کهن ترین هنرهای دستی و کاشی کاری و کاشی گری در ایران می توان به کاشی های فیروزه ای اصفهان و مناره های زمان سلجوقیان و کتیبه های تاریخی اشاره کرد .
هنر کاشی گری در قرن هشتم تداول و رواجی بسیار یافت که از آن برای تزئیین و جلوه و شکوه بناهای تاریخی زیادی استفاده شد و تا اواخر حکومت صفویان نیز ادامه یافت .
در عصر حاظر کاشی کاری و کاشی سازی و کاشی گری از هنرهای دستی و سنتی اصفهان می باشد که اساتیدی متعدد و متخصص با ذوق هنری فوق العاده را مشغول به تهیه و طراحی این محصول سنتی هنری کرده است .

رنگ بندی کاشی ها

رنگ های تلفیقی و ترکیبی موجو در کاشی کاری با گذشت زمان،جای قلع و سرب خود را که به دلیل مواد طبیعی،مقاومت و دوام بیشتری داشت و همینطور درخشش و جلای بالای آن که پس از سالیان طولانی حفظ می شد را به رنگ های وارداتی ای که کیفیت چندانی ندارد،و به زودی تغییر رنگ می دهند داد .
هنر کاشی کاری که ارتباطی تنگاتنگ با علوم ریاضیات دارد،برخی از جهان گردان و دانش آموزان را مجذوب فراگیری این علم اصیل و هنری ساخته است .

کاشی های هفت رنگ

کاشی های هفت رنگ( این واژه را یکی از نوادگان نام دار سفالگر اهل کاشان آن را از تکنیک های رنگ آمیزی بر روی لعاب اطلاق کرد.) که با نقش و نگاری های سنتی و اشکال هندسی منتظم خود سبکی ویژه از هنری اصیل را به خود اختصاص داده اند .
که از شاه کارها و جلوه های بی نظیروآثار مشهود تاریخی بر جای مانده است .
استعداد، ابتکار درخشان و خلاقیت منحصر به فرد اساتید و طراحانی که از هیچ تلاش و کوششی دریغ نمی کنند و عاشقانه وقت خود را صرف این آثار هنری می کنند چون: آقای حسین محسن زاده و مرحوم مصدق زاده هنر کاشی کاری ایرانی را زبان زد خاص و عام کرده است .

قدمت کاشی کاری

صنعت کاشی کاری با سابقه و قدمت بسیار در سال های متعدد،علاوه بر بهره بری از این هنر در ساخت مدارس و مساجد ،به تدریج در آراستن ساختمان ها و بنا ها و نما ها به کار گیری شد،
و همینطور، مکعب مستطیل هایی قطور و یکسان با برجستگی و عمقی مناسب در نقش و نگار های متفاوت که آثار تاریخی از جمله سربازان جاوید،شیران ،پيربکران،شیرمردان بالدار و آثار گنبد سلطانيه و ... را به تصویر کشیده است .
و همچنین ترکیبات اصیلی از نقوش و رنگ های طلایی،سبز درباری،آبی فیروزه ای،زرد و نارنجی که همراه با طلا کوبی و فیروزه کوبی های منحصر به فردشان نقش آفرینی ای دلنشین را ایجاد می کنند.
در هنر کاشی سازی،کاشی کاران با سلیقه و ذوق هنری خود وقت قابل توجهی را صرف کنار هم قرار دادن این ترکیبات رنگی،و گرد هم آوری سنگ هایی با هارمونی زیبا و نقوشی منتظم می کنند.

ریشه ی کاشی کاری در سفال گری

منشا و ریشه ی این هنراصیل و ایرانی را در هنر سفال گری می توان یافت وهمچنین، تاریخچه ای که از ظرف های سفالی به دست آمده است، به هزاره ی قبل از میلاد باز می گردد که در بر دارنده ی ظرف های سفالی ای از جنس رس و لعابی با کیفیت و مطلوب همراه با پختی استاندارد و اصولی همراه است .
این ظروف سفالی تاریخی و مرغوب که از خورین و تپه های اسماعیل آباد یافت شده است باری دیگر اصالتی برجسته را به رخ می کشد .

کاشی کاری در دوره بعد از اسلام

در دوره ی بعد از اسلام به دلیل ساخت بسیار مراکز دینی و مساجد و حوزه های علمی قرآنی و اهمیت این موضوع هنر کاشی کاری، منبت کاری و معرق کاری و... از جمله هنر هایی بود که در آن دوره به اوج شوکوفایی و جلوه ی خود رسید و در تزیین بنا ها و نما های بسیاری نقوشی زیبا از عناصر هنر را به اجرا در آورد .
در دوره ی پس از اسلام نیز آثار تاریخی ای چون مسجد گوهرشاد و مقبره ی تیمور شرحی از این هنر و معماری عظیم می باشد.
و همین طور ،در مسجد جامع دمشق و امام زاده جعفر دامغان و قزوین می توان به شبستان گنبد دار آن که در هاله ای از فیروزه ای ها و رنگ های تلفیقی همراه با طرح ها و نقوش منحصر به فردی حاشیه ای از این اثر مذهبی تاریخی را آراسته است .

کاشی کاری

انواع کاشی کاری

کاشی کاری در سبک های متنوع و متفاوتی طراحی و تولید می شود که از انواع مختلف آن به گونه های زیر می توان اشاره کرد:

کاشی موزاییک

تبدیل کردن کاشی هایی با طرح و رنگ متفاوت به قطعات کوچکتر که آن ها را همانند پازل کنار یکدیگر جای گذاری می کنند.

کاشی نصف رنگ

نقاشی و طراحی نقوشی ماندگار و لعاب دادن به کاشی هایی ساده از سبک هایی می باشد که در زمره ی این روش جای می گیرد و از آثار هنری تاریخی این دسته می توان به مسجد شیخ لطف الله اصفهان با دیواره ها و گنبدی بر گرفته از نقوشی اسلیمی و اصیل که تماشای هر بیننده ای را مجذوب می سازد اشاره کرد .

هنرهای سنتی ایران

از جمله شاهکارهای هنر و سنتی ایران کاشی کاری روی چوب مانند آینه کنسول‌های کاشی شده،ساعت و تابلوی چوبی کاشی و میز و عسلی نیز است که با استفاده از هنر کاشی کاری آراسته شده‌اند.

فروشگاه صنایع دستی با معرفی صنایع دستی چوبی و صنایع کاشی کاری خریدی شایسته را برای شما رقم می زند.

در صورت هر گونه ثبت سفارش،از فروشگاه آنلاین ایرونه محصول خود را با قیمتی مناسب و فوری در سراسر نقاط کشور دریافت کنید .

بازدید : 96
پنجشنبه 4 مرداد 1397 زمان : 9:19

فیروزه کوبی اصفهان

فیروزه کوبی اصفهان،نماینده ای منحصر به فرد و شایسته از هنر ایران زمین است،که با تجلی رنگ آسمانی خود، زیبایی و طراوتی منحصر به فرد از آسمان را بر زمین می پاشد .

و همینطور تصویر گر دریایی نیلگون است،که با طراحی و تهیه و ظرافت ظروفی خلاقانه و مبتکرانه،جلوه و زینتی توصیف ناپذیر را به منزل شما هدیه می کند.

که علاوه بر زیبا سازی و تجلی محیط،با هر بار نظر افکندن به آن،آرامش و لذتی هنری روح را تلطیف می کند و همچنین میتوان به عنوان یک منبع انرژی برای محیط از آن یاد کرد .

ظروف فیروزه کوبی

این ظروف طرز ساختی این چنین دارند ،که ابتدا ظروف مسی خام را می توان جمع آوری کرد وسپس هنرمند و طراح فیروزه کوبی،با حوصله و دقت بالا و صرف وقتی قابل توجه که سرشار از عشق و علاقه به این هنر اصیل و سنتی است،فیروزه ها را در کم ترین فواصل و با انسجام و انتظامی خاص کنار یک دیگر قرار می دهد .

لازم به ذکر است که، سنگ فیروزه ی به کار گیری شده در این صنعت، از مرغوب ترین و با کیفیت ترین فیروزه های نیشابوری

( سنگ های فیروزه ی نیشابوری به دلیل رنگ زیبا و متفاوت خود از دیگر سنگ ها از جمله مرغوب ترین و مطلوب ترین سنگ ها شناخته می شوند ) انتخاب می شود .

قدمت و تاریخچه ی فیروزه کوبی

فیرئزه کوبی از جمله رشته ها و هنر های دستی و سنتی ایده آل ایرانی به شمار می رود و گیرایی و جذابیتی بی نظیر را برایمان به تصویر می کشد.

که یاد آورنده ی قدمت شصد ساله ی خویش می باشد .

در تاریخچه ی این هنر اصیل و سنتی فیروزه کوبی نیز می توان به ابداع گر آن که شخصی به نام یوسف حکمیان ملقب به محمد رضا بوده است اشاره کرد .

که برای اولین بار در مشهد هنر فیروزه کوبی بر روی زیور آلاتی مانند : گردن بند ، گوش واره ، دست بند و ... را آغاز کرد .

حدودا بیست سال پس از ابداع و اجرای این هنر در مشهد ، شخصی نام دار به نام حاج داداش سبب ساز راه یابی این هنر و صنعت به اصفهان نیز شد که در آن زمان و پس از ان هنر فیروزه کوبی اصفهان رواج بسیار داشته و مورد توجه علاقه مندان و جهان گردان بسیاری قرار گرفته است.

در هنر فیروزه کوبی اصفهان علاوه بر بهره وری و به کار گیری سنگ های فیروزه در زیور آلات و جواهرات ، در ظروفی دیگر همانند: گل آب پاش، جعبه جواهرات، لیوان و آب پاش و... در راستای خلق اثری هنری و اصیل و دلپذیر مورد استفاده قرار می گیرد .

و همین طور،این عرصه ی هنری و سنتی صنعت گران و کار گران بسیاری را به خود اختصاص داده است که از جمله آن می توان به کارگاه فیروزه کوبی اصفهان حاج داداش و پسران نیز اشاره کرد .

در عصر حاظر صنعت فیروزه کوبی در اصفهان رواج بیشتری داشته و هنر مندان و صراحان این صنعت نیز تعدای انگشت شمار اند.

مراحل تهیه و تولید فیروزه کوبی

مواد اولیه مور نیاز در هنر فیروزه کوبی اصفهان ، ظروفی از جنس مس نقره ای، برنجی، برنزی و یا در شویی و ... را در بر می گیرد.

که از کنار هم قرار گیری اشکال هندسی و منتظم سنگ های فیروزه با دقت و هنر بالا روی سطح به طور کامل ( به سبک موزاییک کاری ) پوشش داده می شود .

تهیه و ساخت این فراورده ی هنری شامل مراحل زیر می باشد :

زرگری

این مرحله شامل آماده و فراهم سازی عنصر با کمک فلز هایی که در قسمت بالا به آن اشاره کردیم می باشد .

که صنعت گران و هنرمندان زرگر انجام این وظیفه را ( با استفاده از دستگاه پرس و دست ) بر عهده می گیرند .

در وحله ی بعد به هنر فیروزه کوبی اصفهان می توان اشاره کرد .

فیروزه کوبی

در ابتدا هنرمند و صنعت گر فیروزه کوبی باید به تهیه جمع آوری سنگ های فیروزه ی خرد شده و شکسته شده ی غیر قابل استفاده در گار گاه های مختلف بپردازند .

و سپس با غربال گری آن ، خاک و سنگ ریزه ها و مواد زائد را تفکیک و جدا سازی کنند.

و همین طور، سنگ های منتظم و یک اندازه ی ریز قابل استفاده را در یک جا جمع آوری کنند، انتخاب سنگ های اصل از نکات مهم زیبایی و درخشش محصول فیرزه کوبی اصفهان است .

که با کمک آن به پوشش سطوح ظروف و خلق عناصر و هنر های فیروزه کوبی منحصر به فرد با ظرافت و دقت بالا بپردازند .

در فروشگاه آنلاین ایرونه با کسب امتیازات بالا توسط مشتریان و مهارت منحصر به فردش در عرصه فروش آنلاین طی سالیان سال ، خریدی شایسته از انواع صنایع چوبی و سنتی و هنر های دستی را برای شما مشتریان گرامی به ارمغان می آورد .

با ثبت سفارش از این فروشگاه آنلاین، دریافتی فوری در سراسر کشور همراه با قیمتی مناسب را تجربه کنید .

بازدید : 85
دوشنبه 1 مرداد 1397 زمان : 14:40

با سلام.به دنیای ایران سی ان بلاگ و وبلاگ جدید خود خوش آمدید.هم اکنون میتوانید از امکانات شگفت انگیز ایران سی ان بلاگ استفاده نمایید و مطالب خود را ارسال نمایید.شما میتوانید قالب و محیط وبلاگ خود را از مدیریت وبلاگ تغییر دهید.با فعالیت در سایت کسب و کار ایران سی ان به آدرس www.irancn.com و قراردادن لینک های بازاریابی در وبلاگ خود می توانید اقدام به کسب درآمد اینترنتی نمایید. در صورت نیاز به راهنمایی و پشتیبانی از قسمت مدیریت با ما در ارتباط باشید.برای حفظ زیبابی وبلاگ خود میتوانید این پیام را حذف نمایید.امیدواریم لحظات خوبی را در ایران سی ان بلاگ سپری نمایید...

تعداد صفحات : 0

اخبار وبلاگ
درباره ما
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    چت باکس
    پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • Ú©Ù„ مطالب : 5
  • Ú©Ù„ نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 1
  • بازدید کننده امروز : 1
  • باردید دیروز : 1
  • بازدید کننده دیروز : 0
  • Ú¯ÙˆÚ¯Ù„ امروز : 0
  • Ú¯ÙˆÚ¯Ù„ دیروز : 0
  • بازدید هفته : 8
  • بازدید ماه : 18
  • بازدید سال : 95
  • بازدید Ú©Ù„ÛŒ : 2256
  • کدهای اختصاصی